Humanitarno Udruženje “Konoplja” – HUK

Humanitarno Udruženje “Konoplja” – HUK je zvanično registrovano 2014. godine, ali zapravo je počelo mnogo ranije. Mukotrpnim radom, istraživanjem i saradnjom sa vladinim i nevladinim sektorom je doprinelo rađanju našeg udruženja. Mi imamo jasno izdefinisanim cilj, a naša IZJAVA je veoma jednostavna, i stalno se razvija! Ona služi za EKONOMSKI EKOLOŠKI OBRAZOVNI razvoj kroz:

pružanje autentičnih informacija o jednoj biljci koja može da promeni svet na bolje.
pokretanje eko industrije, zasnovanih na proizvodnji i preradi konoplje
 
Želimo da podelimo stečena znanja i iskustva kroz tekstove, infografike, intervjue, video i multimedijalne sadržaje kao i whitepaper-e i time vas podstaknemo na Vaš dalji razvoj misli kao i Vašu mogućnost delovanja i usavršavanja.
Naša namera je da omogućimo dijalog i budemo deo razmene mišljenja koja uvažava sve učesnike.
Obradovaćete nas ukoliko sadržaj bloga umožite i/ili redistribuirate uz navođenje izvora sa ovog bloga ili sa drugih web lokacija koje na blogu linkujemo.

Snaga je u brojevima

Najmanji prirodan broj je jedan, a takav je bio naš prvi korak! Svaka nova osoba koja se pridruži takođe povećava sposobnost HUKa.  Zbog podrške iz našeg članstva Vi će te biti u mogućnosti da djeluje u ime svojih pojedinačnih uverenja, u ime HUKa.
 

Iskustvu u koje možete da verujete

U dobrom ste društvu sa HUKom. Kao član, možete biti sigurni da će se Vaš glas čuti. Članovi HUKa aktivno se bave uvozom, proizvodnjom, istraživanjem i promocijom konoplje.. Imamo praktično iskustvo o ovoj biljci, koje obrađujemo svakodnevno, a sa tim tim možemo da kažemo MI razumemo vaše brige i potrebe.

Ekonomski Ekološki Obrazovni razvoj šta je to?

EKONOMSKI: “Udruženje postoji. da bi podržali istraživanje, stvaranje i razvoj nove industrije Srbije”.
EKOLOŠKI: Nismo napravili RADIOAKTIVNOST u Srbiji, ali mi se BORIMO DA GA INDUSTRIJSKA KONOPLJA očisti.

EDUKATIVNO: Neverovatno je, ali puno vrlo pametnih ljudi iz ove države vrlo malo zna o industrijskoj konoplji.

Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) lek koji može da pomogne našim bližnjima koji su oboleli od kancera, ms , hepatitisa, glaukoma, epilepsije, lupusa, cerebralne paralize, migrene , neuropatije, nesanice, Tourette-ovog sindroma, hipertenzije I mnogih drugih bolesti.
Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) biljka koja može da pokrene posrnulu poljoprivredu, ustoliči nove ekološke industrijske tehnologije i ograniči zagađivanje.
Ukoliko verujete da naša deca zaslužuju čistu i bogatu budućnost.
Ukoliko želimo da vratimo neka zdrava i bogata vremena bitno je da se i Vi uključite!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zbog toga…

Da baš Vi koji čitate ove redove, Uključite se!!!

 

Komentari koji nisu potpisani imenom i prezimenom ili nadimkom uz dodavanje linka o web lokaciji komentatora (blog, sajt, link ka profilu na Facebook-u, Twitter-u, LinkedIn-u…), a ne sadrže ispravnu e-mail adresu ili nisu u vezi sa samom temom bloga – neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže ma koji oblik verske, rasne, nacionalne ili ideološke netolerancije, kao i eksplicitne uvrede ili elemente govora mržnje biće obrisani.

 

 

HUK