Humanitarno Udruženje Konoplja HUK

Humanitarno Udruženje “Konoplja” – HUK je zvanično registrovano 2014. godine, ali zapravo je počelo mnogo ranije. Mukotrpnim radom, istraživanjem i saradnjom sa vladinim i nevladinim sektorom je doprinelo rađanju našeg udruženja. Mi imamo jasno izdefinisan cilj, a naša IZJAVA je veoma jednostavna, i stalno se razvija! Ona služi za EKONOMSKI EKOLOŠKI OBRAZOVNI razvoj kroz pružanje autentičnih informacija o jednoj biljci koja može da promeni svet na bolje. Pokretanje eko industrije, zasnovanih na proizvodnji i preradi konoplje. Želimo da podelimo stečena znanja i iskustva kroz tekstove, infografike, intervjue, video i multimedijalne sadržaje kao i whitepaper-e i time vas podstaknemo na Vaš dalji razvoj misli kao i Vašu mogućnost delovanja i usavršavanja.
Naša namera je da omogućimo dijalog i budemo deo razmene mišljenja koja uvažava sve učesnike.
Obradovaćete nas ukoliko sadržaj bloga umnožite i/ili redistribuirate uz navođenje izvora sa ovog bloga ili sa drugih web lokacija koje na blogu linkujemo.

Snaga je u brojevima

1 +
Godina sa Vama
1 +
Aktivnih članova
+
Hektara zasađenih površina
5/5
Proizvodnja i upotreba konoplje ima višestruko pozitivan uticaj na našu okolinu. Medicinska, ekološka, privredna i ekonomska isplativost nadmašuje očekivanja a proizvodi od konoplje su višestruko jeftiniji od onih koji su nam trenutno dostupni.

Ciljevi udruženja

Ekonomski razvoj

Udruženje postoji da bi podržali istraživanje, stvaranje i razvoj nove industrije Srbije

Ekološki razvoj

Nismo napravili RADIOAKTIVNOST u Srbiji, ali mi se BORIMO DA GA INDUSTRIJSKA KONOPLJA očisti.

Edukativni razvoj

Neverovatno je, ali puno vrlo pametnih ljudi iz ove države vrlo malo zna o industrijskoj konoplji.

Da baš Vi koji čitate ove redove, Uključite se !!!

Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) lek koji može da pomogne našim bližnjima koji su oboleli od kancera, ms , hepatitisa, glaukoma, epilepsije, lupusa, cerebralne paralize, migrene , neuropatije, nesanice, Tourette-ovog sindroma, hipertenzije I mnogih drugih bolesti.
Ukoliko verujete da je konoplja (kanabis) biljka koja može da pokrene posrnulu poljoprivredu, ustoliči nove ekološke industrijske tehnologije i ograniči zagađivanje.
Ukoliko verujete da naša deca zaslužuju čistu i bogatu budućnost.
Ukoliko želimo da vratimo neka zdrava i bogata vremena bitno je da se i Vi uključite!